helluuuu!! <3

Hej! Är just nu med finaste patricia.Vi ska sova över så kuuuul!!!Men just nu sitter vi vi datan och är inne på allt möjligt!! Men här kommer en bild på mig och patricia när vi va i spanien!!!! <333 :Dnär patricia och jag dansade salsa på hotellet!! jag är den med lila klänning och den var desutom för stor så jag tappa nästan den heeela tiden!!!!!! ;)


sommaren är över :( <3333333

hej allihopa just nu sitter jag och längtar efter sommaren och på att snön ska komma fram och här kommer en bild från vintras desperat efter snön!!!! <3 :)den här bilden var den bästa jag kunde hitta hej då puss p er! <3

lisaa!!! <3

MIN SÖTIS LISAA!!! <3

fiskade!! <3 :)

hejhej i dag så var jag och fiskade på nått ställe....? och det fanns inge fisk vi fick inte en enda :( trååkigt dom bredvid oss fick typ jätte mycket fisk..? <3 men nå ja i bland så har man inte jätte tur?.. <3 :)en bild på nåra fiskar som vi såg i spanien :)

skola!!!..:( :) <3

skolan har börjat!!.. vår strandväska har bytits ut mot en skolväska och våra tidning med skvaller i har bytits ut mot läxor..... och solen brukar inte synas mycket utan det bara regnar... och allt grönt blir snart grått!! men det får vi leva med om ett år väntar en ny sommar!!!! <3 :)                                    

EN BILD I SOMMRAS PÅ MIG OCH LISA!! <3 :)

spanien!! <333

hej allihopa va i spanien i sommras så kul!!!! <3 vi gjorde typ allt!!! här kommer några bilder från spanien!! <3333ååå just jaa min kompis patricia följde okså med <33haha fin!!! <3 :))

RSS 2.0