Dans :)

Hejsan sry att jag inte har skrivit på typ en vecka, men jag är slarvig.. hehe kom nyss från dansen så jag är lite trött ;) Iaf i onsdags var vi lediga så jag sov över med lisa och vi såg på filmer typ hela kvällen :) Vi såg på scream 4 water for elephants, och någon annan film som handlade om någon flicka som gjorde grejer, jag gillar min förklaring XD Aja jag har börjat tränat typ varge dag, eftersom jag vill bli stark! e fett svag :)P  3-4 gånger om dagen, typ yoga, springa arm-benövningar och mer... SKIT JOBBIGT. trodde att det skulle va enklare.. Hehe <3 PUss felicia! :)
Hihi gillar bilden :) <3

Emilia :D

Hejsan allihopa!  ´Just nu är jag med Emilila, och vi ser på Jersey Shoore, eller vi såg på det nyss ;) bra! Haha men lite överdrivet.. :O Aja just nu ska vi se vidare på tv, eller lyssna på musik, jöjö kram! :)
HÖHÖ :) <3

FREDAAAAG!

Veckan har gått så himla snabbt, och nu var det helg igen! :D Jaa jag tror jag ska vara med kompisar gå på stan hyra film och mycket mer! i helgen. I dag kom jag försent 10 minuter. När jag kom till mitt klassrum stog jag och knacka på dörren som en dåre i 10 minuter  Till slut insåg jag att dom inte var där... :O Så jag smsade mina kompsar och frågade var dom var.. inget svar?!  Jag ringde patricia och hon sa att dom var ute och gick på en promenad.. EN PROMENAD??! PÅ EN BILD LEKTION? Sen la hon på, kul att hon inte sa vart hon var... Sen ringde jag Sofia och hon sa att dom var på konstmuseumet.. KUUL missa hela lektionen och var deppig, såg fram imot bilden , det är ju mitt favorit ämne :( <333 Kram!
Sofia, Simon, Emma och jag :)


Snabbt inlägg! <33

Hejsan det här får bli ett snabbt inlägg, förlåt att jag inte har skrivit idag men jag har haft fult upp och är HELT utmattad! så jaaaa.... Men iaf har haft dans i dag gick bra, men jag orkade nästan inte dansa, så jag fulade mig ;) <33
Kram felicia! :)

Dagens låt! :)

Rolling in the deep!


Dagens Låt :)

Hejsan! Dagens låt är låten som jag ska sjunga på karioken i skolan! Och det blev rolling in the deep, föresten tack för låt-tipserna! Det var bra låtar men ska sjunga någon annan. men jag tror en var rolling in the deep kom inte ihåg hehe :I <333 ;)
:) <33

Skola, dans, stan, kompisar och true blodd och skol VM :)

Hejsan! Jaa idag har jag inte gjort så mycket varit med lite kompisar, och sen varit i skolan. Men i morgon därimot! Dåå ska jag göra såå jävla mycket att jag kommer att Bli helt SLUT på kvällen! först blir det ju skola, sen skol VM Jag ska stötta kula och hoppa längd, jag är inte bra på det.. men det e kul :)
Sen direkt efter ska jag dansa i en timme. Sen ska jag på stan, och handla en graj :) sen ska jag va med 3 kompisar, och öva på sång, sen ska jag hem och se på True Blood fast det krävs ju inte så mycket energi.. Men i alla fall jag ska göra mycket, villket ni förstår!  :) <33
I skolan, vi skulle se om man fick plats i ett skåp, dom flesta faila, men jag lyckades komma in, man kunde till och med stänga, men då måste jag bara stoppa in mitt huvud.. ;)p <333

Dagens låt :)

Motherlover The lonely island och justin timberlake :) Udda men bäst! XD

Shameless

Hejsan! Just nu sitter jag och ser på Shameless. Har varit med kompisar, en stund, och varit i skolan, vanlig dag som alltid! :) Aja ska snart sticka iväg och köpa något :)  <333 vet inte vad, jag är sugen på nått gott! ;)

efter jag badat.. :) Gammal bild! <33 Saknar saltet i håret, värmen av solen.

God Morgon!

God morgon till er som sover och till er som är morgonpigga! Just nu sitter jag antagligen framför tvn och äter frukost eller så fixar jag mig det vet jag inte riktigt, eftersom jag har tidinställt det här innlägget :) Eller aå sover jag.. :O <33 Jaaa joo, har ingen direkt koll var jag ska göra i morgon.. :) haha aja ha en bra dag, kram felicia, skriver mer efter skolan! ;) <33
Var i turkiet/alanya i sommras, HÄRLIGT (RANDOM BILD) <33

Dagens låt! :D

Misery med Maroon 5, låten är jätte bra men musikvideon är lite udda men bra! :)

Reflängen är bäst, vänta på den! :)

Mitt förra innlägg.. :O

Hejsan i mitt förra innlägg skrev jag god morgon och se, och det var meningen att det skulle dyka upp på morgonen men jag glömde att ställa inn tiden, såå jaa FAIL! :)

God morgon!

Hejsan jag sovar antagligen nu, eller så har jag precis gått upp :) Jag brukar gå upp vid 7 tiden. kanske lite innan :) Jag ville se om tidinställningen grejen fungerade :) Hehe <3 Jaja jag ville bara säga god morgon! ha en bra dag! :)
Raandoom bild ganska länge sen :) <3

Dagens låt :)

Ke$ha Take it of :)


Det vanliga. :)

Hejsan, har nyss ätit, och just nu sitter jag vid datan, och skriver. har inge bättre för mig endå. i dag har jag övat på dans, sång. vi ska ju ha en tävling på skolan, och man måste sjunga! något förslag, vad man ska sjunga? Kommentera! Haha jaa, snart ska jag öva med dans, sen ska jag dusha tror jag, jaa det var allt, skriver kanske mer senare, kram felicia! ;)

Vad jag saknar solen, och barfota fötter C: <3

Vanlig dag :)

Hejsan i dag har det varit en normal dag, inget annat, jag har inte gjort något förutom att gå i skolan :) Haha Eller jag har ju gjort fler saker, men det är inget intresant! :) <3 Jaa jooo, på torsdag börjar min andra dans, jag dansar hipp hopp street dance då. och på lördagar dansar jag jazz, showdance :) <3 Älskar att dansa! :D <3

Dagens låt :)

Adele Set fire to the rain! <3

Bio och lisa :)

Hejsan allihopa! Förlåt för att jag inte har skrivit på länge, men jag har helt enkelt varit uppptagen, jag har haft så mycket läxor och så mycket att göra! :) I går var jag på bio, och såg ''jag saknar dig'' en väldigt bra och fin film, väldigt sorlig. gråtvarning!! om ni inte vill gråta se den inte, den måste man gråta till! Jag såg den med lisa, och så träffa jag några kompisar på bio, i dag har jag varit med lisa, och vi sola solarium vid 11-12-1 tiden och sedan gick vi och köpte mickromat, inte det bästa att äta, men det duger. sen satt vi och såg på film, och åt popcorn och flumma oss, det var en rolig dag! puss felicia! :)




Sjuk idag, dans i morgon.

hejsan allihopa, idag är jag sjuk... :( :( :( jag vill inte va sjuk, det är tråkigt.. jag vill va frisk och hoppa runt! aja i morgon börjar min dans och jag hoppas att jag inte är sjuk, då blir jag ledsen.. :/ snyft, önsla mig lycka till! puss och kram felicia!

Fredag! puma :)

Hejsan idag har jag varit på puma! hihi just nu sitter jag på mitt rum med patricia och fetar mig med nattuella och så har vi en varsin data och geekar ett spel, Kuul XD Hiihiii iaf patricia ska typ sova över, och så får vi se vad som händer i morrn ska typ till stan och handa något :D Eller hyra film villket jag är jätte sugen på!! puss och kram felicia! :) <3
Skolavslutningen :) <33 Fuul men endå! :(P

Stan och kompisar! <3

I dah har jag för det mesta varit på stan och gått runt XD Och varit med kompisar så klart kan inte skriva mer just nu , sry puss felicia! <33
Tihi <3

Mjuk glass!

Jag har nyss varit och handalt på ica maxi, och köpt mjukglass mums!! <333 :)
Just nu sitter jag och små-äter på min mjukglass och skriver i min blogg! Och jag ska strax packa upp varorna
kram felicia! <3 :)
:) <3333 min hand och en blomma :) <33


Dagens låt! <333

Elektropop Oleg! <33

Inte bio idag iaf! :(

Hejsan jag skulle gå på bio idag men det blev inte av eftrsom det var störningar ivägen... haha najj men det är en onsdag och då vill ingen gå.. SNYFT.. :( aja hej då kram felicia!!!
ps fick en skitstor lust på  ostbågar nu! guud måste gå och handla! =)
ful bild på mih i sommras!

Skola och 6 läxor.....:O omg omg! :'(

Hejsan i dah har jag varit i skolan som vanligt.. vem har inte det??!! eller jo kanske dom som e sjuka eller bortresta! :D <3333 Och jag har 6 läxor!!!!!!!!! omg omg!!!!!! måste sitta och göra läxor resten av veckan!!!!
bajsbajsbajs! ge mig en läxa ist, eller inga läxor funkar lika bra!! :D
pussss o kraaammmizzar felicia!
 :) <333

Dagens låt! <33

Lemon tree- fools garden :D <33

:O <3

Okej va lite överdriven när jag sa att jag inte hadde några kläder... jag har kläder men dom snygga är alltid borta för dom är i tvätten villket kan ta 2 veckor elr mer! kanske 3 :O..
kram felicia! <333

Höstkläder!!!

Hejsan!! har köpt massor av höstkläder idah!! yay! haha aaahh det är typ det enda, och så har jag ju varit med kompisar och så! :) ska snart se på en film, och feta mig med kakor, haha kan man feta sig med kakor?? :O ;)
Aja skriver mer i morrn, sry att jag inte har skrivit något idah men jag har inte orkat, haha :') <333
Ganska ful bild.. ;) bjuder.. :)

Brist på kläder!!!!! :O <333

Hejsan jag har verkligen inge höstkläder alls!!!! Jag får väl använda sommarkläder -.- för dom kläderna som jag har haft förra hösten är för små och fula och jag har gett bort dom.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blir så sur jag har typ inge kläder alls, får bara köpa för mina egna pengar, jag har typ aldrig pengar, mamma sa att hon nyss hadde gett mih massa kläder, men det var ju jah som köpte dom själv hon har inte gett mig något sen våras    typ..... -.-  ajah i dah har jag varit med emilia! <33 :)
puss felicia! <333
slitemarkand med patricia och emilia och linus och massa andra folk!! <333

Man down rihanna <333

Bra :)
 

Chaaa bloggeen! <3

Hejsan bloggen! idah var jag i skolan, och hadde asstråkigt.. elr ganska. ;) Dagarna i 7an är aströga! i min förra skola när jag gick i 6an sluta vi typ runt 2 halv två..... :O nu slutar vi typ 3 varge dag, e inte så van.. :'(
jup jupp, skriver mer ikväll, såklart, och så ska jag lägga in en låt okså :) <333
puss felicia! <33
 mee :) <333

Nydushad <33

Hejsan kom just ur från dushen och ska snart sova e helt slut.. har jag sagt det? ;) haha i morgon blir det skola och mitt favorit-ämne! HMK :D <333
:)

Ny header!!

Hejsan okej nu är jag nöjd med min header när jag skrev att jag inte var nöjd med min header, jah då var det en vit bakrund och en liten bild fast nu är det bäst! tummen upp! <333 :)

Min header! :) <333

NY HEADER!

Hejsan allihopa! Jag har skaffat en ny header! den blev ganska dålig men skitsamma! <33 :)

En ny header!!!! <33333

Hejsan allihopa, jag ville bara säga att idag ska jag fixa en ny header! jag har haft min header i år nu, eftersom jag inte visste hur man gjorde, men nu tror jag, jag vet hur man gör!! :D <33
kram! <3
ursäkta den fula bilden.... :O <33

Varit med lisa :)

Hejsan i dah har jag varit med lisa, och fetat mih.. :) Haha men inte så mycket mer.. jaja det var det enda jag hadde att säga..
kram felicia!!!!!!! <333
 Hihi <33

Dagens låt!!

KATY PERRY LAST FRIDAY NIGHT eeger :)

Skola och lite mer skola, seen FREDAG! <333

Hejsan alla gladda läsare! I dag är det fredag YES! är det bara jag som har tycker att den här veckan har gått så otroligt segt?!.. :O Men som tur är det paus från skolan ett tag, pjuu, fast måste ändå göra matteläxan som ska vara klar på måndag.. typiskt! jahjah föresten ville bara säga att jag är med i tidningen idag! dom frågade vad jag ville bli när jag blir stor, klart delfinskötare, låter o-normalt men det e sant.. :) pussssssss felicia! <33333 :)
Gilllar att redigera bilder villket ni kanske ser :) <333


RSS 2.0