Ett nytt ord!.. Nytt o nytt.. XD

Hejsan!! I dag har jag lärt mig ett ny ord!! XD Kåldomar! Det e tydligen sallad, trodde att det var fisk eller vårullar eller ngt annat.. XD I dag har jag köpt lite grejer på lindex! Och inte så mycket mer..
I går har jag sovit över med lisa, och vi såg på en skitBRA film!! DEN bästa filmen jag sett!!! Med christina aguilera!!   Den hette Burlesque!
Hon var jätte sööt i filmen!! <3333 :)

Bowling stänger 5?..

Hejsan! I dag skulle jag bowla med några kompisar, men det stängde tydligen 5 varge dag, förutom fredag o lördag.. :?  Men hallå vem vill bowla på dagen? Man vill typ bowla kl 5-6-7 eller ngt ;) Men i alla fall, just nu äter jag jordgubbar, Gotlänska jordgubbar e bäst! <33 :) By By
:)

Faaaiil...

Hejsan! I dag skulle jag göra en tåra till midsommar i morrn, haha det stod tydligt och klart att det skulle va VITCHOKLAD, haha jag tog mörkchoklad... hehehehehe! Största failet! Jaja.. Just nu är jag med patricia, och vi är inne på datorn :) I dag har jag fixat lite med midsommar i morrn! <3 Men iaf jag går nu!!
 //Felicia

Jag saknar mer SOOOL! <33
//mina skor... ;D

Dagens film! :P

Hejsan! Dagens film e Vampires suck! <33
haha bäst!


Miss u guys! :( <33

Hejsan!! Haha gjorde en bild på datan, eftersom jag inte hadde något att göra!
Ps. I dag har jag varit med patricia lite, och så har jag gjort hemgjord glass! :D ooch sovit... <33

Haha jag är inte bra på att redigera, just saing it.. :D <33 Föresten det där e hela min klass! <3
HA en bra söndag!! skriver kanske i kväll! <333

Bra film, grillning!

Hejsan! Jag såg ju på Xmen på bio iii torsdags tror jag?.. Men iaf den var bättre än vad jag hadde trott, den var verkligen bra! hahaha blev helt fast, den bästa filmen i år iaf, tror jag! <333 I dag har jag grillat och varit med Patricia lite grann, sen har jag inte gjort mycket mer! Men måste gå nu iaf, Bye! <33333 ;)
Oj, den var lite gammal... :)P

Bio, X-Men: First Class!! <3

Hejsan! I kvällska jag gå på bio! Jag ska se på X-Men: First Class! den verkar bra, men inte riktigt min filmtyp, men jag ska se den en då! haha.. ;)P  jag ska visa en trailer!



dagens film ;P <3



Shelley (Anna Faris), blir utsparkad från stans hetaste palats, känner hon sig allt
annat än bekväm i Beverly Hills djungel. Men när hon träffar de misslyckade tjejerna i studentföreningen Zeta Alpha Zeta,
upptäcker hon att hon faktiskt kan göra nytta. När Shelley dessutom träffar en snygging värd att hålla fast vid, har hon
plötsligt något att kämpa för och chansen till ett riktigt liv i den riktiga världen. Men nu gäller det att "förvandla" de andra tjejerna och göra Zeta till skolans mest populära förening innan universitetet slänger ut dem. En galen nyrenovering står för dörren och kommer att bjuda på många gapskratt!

SkiitBraae!! <3333  ;)P

Sommarlooov! <33 :( :D

Hejsann!! I dag har vi hast skolavslutning!! Det är både skitsjönt och tråkigt... Det är sjönt för att vi är lediga så länge, och det blir varmt och sjönt! Men det är tråkigt att vår klass ska splittras i 7-8 delar :( Så jag ska börja på solberga efter sommaren i 7A! Kul antar jag :D Jag kommer att sakna hela min klass! Jag har ju gått med dom i 7 år så.. Njaa man vill ju inte splittras, men et är lite roligt iaf! <333 Kraam felicia, jag laddar upp bilder från skolavslutningen senare!! :)
bjuder på en väldigt gammal och ful bild. haha jag har inte så många bilder på den här datan, bara på den andra ;) <333 kram!

Dagens Film!

I dag tipsar jag om:
Grymt bra, men vet inte vad ni tycker??

John Smith (Alex Pettyfer) är en mycket speciell ung man som döljer sin sanna identitet för att undkomma en dödlig fiende som vill förgöra honom. Tillsammans med sin beskyddare (Timothy Olyphant) bor John i en småstad, som han för tillfället kallar sitt hem. Där inträffar en rad oväntade, livsavgörande händelser – han möter den första kärleken (Dianna Agron, TV-serien Glee), får nya kraftfulla förmågor och kommer i kontakt med andra som delar hans otroliga öde. I Am Number Four är en explosiv, nervpirrande thriller från den första minuten till den sista.

Okej! Jag lovar den är bättre än vad det låter! Ha en bra kväll! //felicia <33

Bloggöön! <33

Hejsan alla underbara! I dag har jag solat lite granna, och suttit och smaskat på jordgubar!  Sjönt sjönt! hahahaa Men ni fattar nog, jag har inte gjort mycket! <33 ;)
Gått på stan lite granna bara <3
Nu ska jag dusha, sen blir det TV, efter det blir det nog Shönhets-sömn, hahaha det lät .. <33 Kraam felicia!! <333

Dagens Film!

Hejsan, Jag hadde tängkt att tipsa om en film varge dag!

 Haha Tycker att den här är jätte bra och lite konstig! Kram felicia! <33
MY BEST FRIENDS GIRL

Pappa har kommit hem ;D <33

hejsan!! I dag har pappa kommit hem från tyskland o Danmark. Så det betyder att han har köpt Godis!! <33 :D just nu sittare jag och äter massor av godis som pappa har köpt, Gött Gött! Han har köpt "2 jätte stora Mentos-rullar, 3 Harribo-burkar fulla med Massor av Godis från hela Harribo märket, 2 stora toblerone choklad, och ferrero rocher. och det är Ungefär 4-5 kilo, Ush känner mig feet!! hahaha. :)
Mums!

Tältningen blev failad.. haha :)P

Hejsan allihopa!! Tältingen i går gick lite snett, hehehe. Först blev det jätte varmt! :( Men vi hadde as-roligt, patricia och jag låg typ och pratade hela natten, haha. Men senare började det blixtra och mullra, så patricia och jag fick panik och började skrika, hahaha :) Och då vakande anna, och vi bestämde oss för att gå in eftersom det var tydligen var farligt att sova i ett tält när det blixtrar så vi fick klämma i hop oss i min lilla säng.. hahaa lyckat! <33

Tälta med Anna och Patricia! <33

Hejsan Bloggen! I dag har jag varit med Patricia! och vi har köpt ett tält!! :D Lite senare kom Anna och flumma lite. Hon hadde röda ögon!! :O Senare köpte vi godis på Atterdags, massor av godis! :D Just nu äter vi mat, och ser på film, inte någon bra film tror jag..? Snart ska vi tälta, och äta massor av godis, och få en socker-kick! :D <33 Kram felicia!
Jag på Götlans-Båten! <3333 :)


Alla som inte dansar i kväll är våldtäcksmän! :O

Sorry allihopa, men man måste dansa i kväll!!
 <333

Saturday - Basshunter

Hejsan! Märkte en rätt så bra låt på spotify!
Den heter Saturday med Basshunter! <33


OKI! <33 :O


Kram från mig! NY tröja föresten! Och jag ser ut som en som en anka litee gran! <33

Studenten! Och en ny profilbild! <33

Hallåjson bloggen! I dag har det varit min sista dagen i skolan :( :) Efter sommaren blir det 7A på solberga, med massor av trevliga folk! så alltså vår klass ska splittras... Efter 7 år tsm :( Skolavslutningen är på torsdag. Måndag-Tisdag-onsdag får inte vi vara i skolan eftersom dom kommer med stoora maskiner som kan krossa oss.. Jepp, hahaha! :D så vi ska typ på massor av utflykter.. :( Bajs! <33 Men iaf, Hej då och ha en bra student dag/ och fredag, Kram felicia!!
Ny profilbild! Gullig eller.. Naj! <33 Och det där är en ny tröja från www.ellos.se ! Samma tröja på bilden nere fast orange! <33 :)

Har man gått och blivit brun? <33 :)


valentine's day

Just nu har jag precis sätt klart på valentine's day. Den är jätte bra! Haha sätt den förut men iaf.



Bada!!! :)

Hejsan! I dag har jag gått i skola, och sen har jag inte gjort mycket mer! I går badade jag- Äntligen! Jag vill bada nu men jag orkar inte.. Haha Jag badade i Tofta- Sandgrop! heej då!

En vaarm DAG!! <33 :D

äntligen! Så är det varmt!! Det är jätte skönt, att inte frysa hela tiden!! Haha! I dag har jag solar lite, och ville egentligen bada, men det blev inte av.. Jag har ju redan badat i havet i år, TVÅ gånger, känner mig stolt!!! :D Så jag har typ suttit på terassen och solat, och ätit glass, jag har inte ätit lunch eller frukost, men jag klarar mig nog.. Eller jag har inte orkat att äta ngt, man jag ska typ koka pasta, för det är akuut! Men iaf, hej dåå!!! Kram!! <3333
Gjorde Värdens godaste milkshake eller vad det nu heter, jag tog typ jordgubb, banan, grädde, vaniljglass och lite socker! Puss och ha en bra söndag! Eller.. söndagen är snart över.. Men tur att det är en röd dag i morgon för vi e ledigaa!! <33

NY profilbild!! <33 ;)

Hejsan!! Jag har en ny profilbild på facebook!! <33
Det är nämligien den här! <33

Hyrt film! ♥

Hejsan! I kväll har jag hyrt film! Hadde inget bättre att göra!! <33 Jag har bara sett en av dom 3 som vi hyrde och det var typ nån mumie film, orkar inte skriva hela namnet! haha. Man trodde att det skulle va en äventyrsfilm men det var typ en skämtfilm! Hahahaha den bästa jag har sett nästaan! <33 Jag ska nog köpa den på cdon.com  för den var faktiskt BRA! Men ha en bra torsdagskväll! <33 //felicia!
Visst ser det inte ut som en skämtfilm??! <33 ;D
Men.. det är det <33


Musik = Det bästa

Hejsan! I dag har jag varit med emilia lite grann, och mest suttit framför datan, jag har inte ens hunnit sminka mig :O Jag ser lite saiko ut :O hahaha :) eller fixat håret... x) Men i alla fall just nu lyssnar jag på musik, musik är typ BÄssst!! Jag har fått en ny skiva av pappa // ABSOLUTE MUSIC 66 // Tängk att det har funnits 66 skivor av absolute music.. :) mycket! okej, jag är inte riktigt vaken än, sorry :O
asså det är korven som är het.. :D eller?.. xD

Ledigt!! <3333

hejsan!!  Vi är lediga torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag!! ;D Vad skönt, jag behöver verkligen ledigt!! GRR haha ;) I dag gjorde vi inget i skolan, förutom att leka, eller lovisa och jag lekte med typ andra folk. och andra i vår klass, lärde dom andra i skolan att göra massor av olika saker, fotboll och handboll och hopprep och så ;D Men lovisa och jag gjorde lekar, asså hoppa i sopsäckar och ha en sked i munen med ett egg och springa typ, det var jätte jobbigt att hålla koll på alla folk, hehehe ;) <333 Hej då KRAAAM! Skriver lite senare, ska kanske va med emilia <33


RSS 2.0